Termopane Veka

Tamplaria PVC VEKA  are la baza un profil clasa A reprezinta o investitie sigura in calitatea germana de traditie.

Veka Softline 82

SOFTLINE 82 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea. Sistemul SOFTLINE 82 are un design elegant cu muchii usor rotunjite.Sistemul SOFTLINE 82 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior.

  • Adâncimea constructivă: 82 mm
  • Numărul de camere: 7 camere
  • Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare principale, secundare şi oscilo-culisante în plan paralel

Instalare Profesională: Echipa noastră de specialiști în montaj dispune de cunoștințele și abilitățile necesare pentru a asigura o instalare corectă și sigură a termopanelor tale.

Eficiență Energetică: Termopanele instalate corect vor contribui la reducerea facturilor de energie și la creșterea confortului termic din locuința ta.

Consultanță Personalizată: Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a oferi consultanță specializată pentru alegerea celor mai potrivite soluții pentru casa ta.

Descoperă tamplaria PVC Veka

Alege soluțiile de top în materie de profile pentru termopane cu Veka. Suntem aici pentru a-ți oferi expertiză și a te ajuta să alegi cele mai potrivite opțiuni pentru casa ta. Contactează-ne astăzi și începe transformarea locuinței tale!

SOLICITA OFERTA
super pret la accesorii PVC
Alege sa montezi tamplaria PVC cu noi si beneficiezi de super reduceri la accesorii precum plase de tantari, rulouri exterioare, jaluzele sau rolete textile.