Termopane Rehau

Alege calitatea tamplariei PVC Germane. Oferim transport gratuit in judetul Prahova.

Margini placut rotunjite ale profilelor si unghiurile de inclinare ale suprafetelor vizibile confera ferestrei un aspect modern si expresiv. Programele noaste inlatura orice obstacol in calea dorintelor dumneavoastra in ceea ce priveste diversitatea de forme si culori.

Rehau Geneo

Prin utilizarea modulelor termice introduse în camerele profilelor şi a unei garnituri mediane speciale, GENEO PHZ este soluţia certificată a ferestrelor în domeniul caselor pasive.

  • Adâncimea constructivă: 86mm / Garnitură mediană PHZ
  • Numărul de camere: 6 camere
  • Izolare fonică: 47 dB (cu geam Rw = 50 dB)
  • Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare principale, secundare şi oscilo-culisante în plan paralel

Instalare Profesională: Echipa noastră de specialiști în montaj dispune de cunoștințele și abilitățile necesare pentru a asigura o instalare corectă și sigură a termopanelor tale.

Eficiență Energetică: Termopanele instalate corect vor contribui la reducerea facturilor de energie și la creșterea confortului termic din locuința ta.

Consultanță Personalizată: Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a oferi consultanță specializată pentru alegerea celor mai potrivite soluții pentru casa ta.

Descoperă termopanele Rehau

Descoperă gama noastră completă de profile Rehau și transformă-ți locuința astăzi! Contactează-ne pentru o evaluare gratuită a nevoilor tale sau cere o ofertă personalizată. Alege calitatea și performanța Rehau pentru un confort de neegalat.

SOLICITA OFERTA
super pret la accesorii PVC
Alege sa montezi tamplaria PVC cu noi si beneficiezi de super reduceri la accesorii precum plase de tantari, rulouri exterioare, jaluzele sau rolete textile.