Termopane Salamander

Alege Salamander pentru a crea un mediu interior plăcut și pentru a economisi energie.

Salamander este un nume de referință când vine vorba de profile pentru termopane de înaltă calitate. Cu o experiență vastă în domeniu și o reputație deosebită, Salamander oferă soluții de calitate superioară pentru casele tale.

Tehnologia inovatoare și designul atrăgător transformă termopanele Salamander într-o alegere de top pentru confortul și eficiența energetică din locuința ta.

Salamander bluEvolution 92

Sistemul de profil bluEvolution 92 reuneşte o tehnologie de avangardă cu designul modern şi funcţional, creând o nouă generaţie de ferestre de primă clasă. Structura optimizată cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 92 mm asigură o protecţie termică remarcabilă şi o eficienţă energetică optimă.

  • Profil cu 6 camere si garnitura mediana
  • Adâncime constructivă: 92 mm
  • Vitrare: până la 60 mm
  • Protecţie fonică: până la 47 dB
  • Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare principale, secundare şi oscilo-culisante în plan paralel

Instalare Profesională: Echipa noastră de specialiști în montaj dispune de cunoștințele și abilitățile necesare pentru a asigura o instalare corectă și sigură a termopanelor tale.

Eficiență Energetică: Termopanele instalate corect vor contribui la reducerea facturilor de energie și la creșterea confortului termic din locuința ta.

Consultanță Personalizată: Suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a oferi consultanță specializată pentru alegerea celor mai potrivite soluții pentru casa ta.

Descoperă tamplaria PVC Salamander

Contactează-ne acum pentru a discuta despre proiectul tău și pentru a primi consultanță specializată. Obține acum o ofertă personalizată!

SOLICITA OFERTA
20% reducere la tamplaria PVC Salamander
Alege sa montezi termopanele cu noi si beneficiezi de super reduceri la accesorii precum plase de tantari, rulouri exterioare, jaluzele sau rolete textile.