Termeni si conditii de livrare

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului  www.termopaneploiesti.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Sirbu PLASTSERV  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC Sirbu PLASTSERV  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

2. Accesul la informatiile de pe site

SC Sirbu PLASTSERV  garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.termopaneploiesti.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Sirbu PLASTSERV  fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. SC Sirbu PLASTSERV  nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SC Sirbu PLASTSERV  nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

 

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SC Sirbu PLASTSERV  si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, SC Sirbu PLASTSERV  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.termopaneploiesti.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

 

SC Sirbu PLASTSERV  nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina furnizorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Sirbu PLASTSERV  oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC Sirbu PLASTSERV  de la acest client.

 

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SC Sirbu PLASTSERV , nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

 

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

 

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere in tot judetul Prahova si, astfel, se va face oriunde in judetul Prahova. SC Sirbu PLASTSERV  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

 

SC Sirbu PLASTSERV  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC Sirbu PLASTSERV  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau 50% in avans si 50% in momentul confirmarii executiei comenzii  SC Sirbu PLASTSERV  isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre SC Sirbu PLASTSERV  la adresa de e-mail vanzari@termopaneploiesti.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC Sirbu PLASTSERV .

 

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

 

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul www.termopaneploiesti.ro  pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC Sirbu PLASTSERV  isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 

SC Sirbu PLASTSERV  nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC Sirbu PLASTSERV si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

 

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC Sirbu PLASTSERV  nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

 

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul SC Sirbu PLASTSERV  este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SC Sirbu PLASTSERV nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SC Sirbu PLASTSERV  nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.termopaneploiesti.ro.

SC Sirbu PLASTSERV  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.termopaneploiesti.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

10. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris SC Sirbu PLASTSERV  ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

 

11. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe SC Sirbu PLASTSERV  sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.